Дата публікації:
19 липня 2018
Кількість переглядів:
2559
Поділитися:

У рамках реалізації спільного з Чеським університетом природничих наук проекту «Посилення процесу нарощування потенціалу у сфері якості освіти та наукових досліджень в СумДУ та СНАУ» розпочалася міжнародна наукова літня школа для студентів трьох вузів: 15-ти студентів та аспірантів Сумського державного та Сумського національного аграрного університетів та 5-ти - Чеського університету природничих наук.

Свою роботу літня школа розпочала 16 липня і триватиме до 27 липня. Протягом цих днів на учасників очікують інтерактивні сесії, спеціальні лекції на тему розвитку агрокооперації в різних країнах світу, а також виїзди до місцевих агрокооперативів для проведення польових досліджень та збору даних. Спікерами на заходах виступають міжнародні експерти проекту, а також залучені вітчизняні експерти. Мова проведення заходу – англійська.

Концепція літньої школи представляє собою інтенсивний курс, орієнтований на актуальні проблеми сільськогосподарського розвитку в сільській місцевості України. Програма літньої школи складається з двох частин: теоретичних лекцій, що забезпечують надійні передумови для подальшої практичної роботи та емпіричної частини - первинного збору даних (польові дослідження), обробки даних та надання звітності. За результатами наукової роботи учасники отримають наукові гранти, а також сертифікати, що підтверджують участь в міжнародному заході.

Метою літньої школи є сприяння культурному обміну між Україною та Чехією, удосконалення наукових компетенцій студентів (написання наукових робіт та представлення їх результатів), зміцнення навичок у проведенні польових досліджень (акцент на спільних методах).

Участь в школі безкоштовна, все необхідне, включаючи подарунки та харчування, забезпечуються за рахунок проекту

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]