Дата публікації:
13 лютого 2019
Кількість переглядів:
1761
Поділитися:

5 лютого в Конгрес-центрі Сумського державного університету відбувся науковий семінар Медичного інституту на чолі з членом-кореспондентом  Національної Академії Наук України, професором Леонідом Суходубом. Присутні обговорили питання складності використання сучасних імплантів в медицині. З лекціями також виступили провідні фахівці в даній тематиці – професор Максим Погорєлов (МІ СумДУ) та професор Войцех Сімка (Політехнічний Сілезький університет - Глівице, Польща).

Загалом семінар відвідали близько ста студентів, аспірантів та викладачів. Всі охочі могли обговорити викладений матеріал та поставити питання спікерам як під час виступу, так і в перерві на кава-брейк. Зокрема, слухачів цікавили питання комбінації сплавів при створенні дентальних імплантів, методики модифікації дентальних імплантів тощо.

Науковий захід відбувся за підтримки директора МІ СумДУ Андрія Лободи, члена-кореспондента НАН України, професора Леоніда Суходуба, заступника директора МІ з наукової роботи Максима Погорєлова,  заступника директора МІ з позанавчальної роботи та по роботі в гуртожитках Олександра Олешка та голови наукового товариства студентів та аспірантів МІ Владислава Сікори.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]