Дата публікації:
29 березня 2012
Кількість переглядів:
1382
Поділитися:

З 24 по 26 березня факультет економіки та менеджменту Сумського державного університету приймав делегацію з Польщі у складі доктора економічних наук, професора Януша Клісіньські (Політехнічний інституту міста Ченхстохови) та доктора наук Славомира Ковальскі (Технічно-Гуманістична Академія міста Бєльсько-Бяла).

Під час зустрічі обговорювалися напрями подальшого наукового та академічного співробітництва, підготовлено проекти договорів між СумДУ і вишами гостей, у яких, зокрема, передбачено обмін студентами на стажування.

Польські вчені, які є фахівцями з маркетингу спорту, прочитали лекції для студентів, аспірантів та викладачів факультету економіки та менеджменту Славомир Ковальскі на тему: «УЄФА Євро 2012 як основа соціальної відповідальності територіальних одиниць» (англійською мовою), а Януш Клісінські на тему: «Організація УЄФА Євро 2012 як сучасний виклик національних економік Польщі та України» (російською мовою). Окрім того, представникам СумДУ презентували міста, в яких проживають польські делегати, та виші, в яких вони працюють, а також інформацію щодо можливостей продовження навчання українців у Польщі.

Нагадаємо, що співробітництво з професором Янушем Ковальскі тривало і раніше, зокрема, він має публікацію у науковому журналі «Маркетинг і менеджмент інновацій», а під час візиту дав згоду на роботу у складі редколегії цього журналу.

Черговий візит іноземців до СумДУ ініціювала декан факультету економіки та менеджменту Ольга Прокопенко. Вже за тиждень чекаємо наступні зустрічі з іноземцями – сподіваємося на приїзд професорів з Білорусії, Болгарії, Росії та Канади.

Факультет економіки та менеджменту, Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]