Дата публікації:
24 квітня 2012
Кількість переглядів:
1837
Поділитися:

24 квітня свій 55-річний ювілей святкує майстер своєї справи і просто чарівна жінка – директор Бібліотечно-інформаційного центру Сумського державного університету Тетяна Василівна Слабко.

Бібліотеку Тетяна Василівна очолює вже понад два десятиліття – з 1989 року. Не дивно, що вона стала для неї і дітищем, і другою домівкою. Саме на роки керівництва Тетяни Василівни припадає період найбільшого розквіту Бібліотечно-інформаційного центру. Він став одним із перших в реалізації нових завдань з комп’ютеризації бібліотечних процесів, формування інформаційного середовища та організації сучасного доступу до ресурсів. Проекти Тетяни Василівни неодноразово були переможними у конкурсах на отримання грантів.

Сьогодні користувачі схвально відгукуються про автоматизацію інформаційних процесів і відзначають сучасність, оперативність і доступність бібліотеки. За рік сайт бібліотеки відвідують сотні тисяч користувачів, що свідчить про значний попит на її ресурси.

Навряд чи доля бібліотеки склалася б так успішно, якби не мудрий, вправний і натхненний її керівник. Тетяна Василівна завжди повна ідей, нових планів і проектів, які активно втілює у життя. Інколи дивуєшся, звідки у неї береться стільки енергії і творчого потенціалу. А потім розумієш: вона черпає їх зі своєї роботи, з кожної книжки, які вона так щиро любить.

У День народження бажаємо Тетяні Василівні міцного здоров’я, особистого щастя і благополуччя, оптимістичного сприйняття і лише весняного настрою. Щоденно Ви натхненно і захоплено робите велику справу просвітительства і розвитку духовності. Наснаги Вам у цьому, ентузіазму і творчих амбіцій, а також їх неодмінного втілення. Нехай кожен день приносить почуття гордості за благородну й потрібну людям справу. Хай збуваються всі Ваші мрії та задуми!

З повагою
колектив Сумського державного університету

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]