Дата публікації:
23 травня 2012
Кількість переглядів:
1376
Поділитися:

17 травня у літературній вітальні бібліотеки СумДУ відбувся міжфакультетський кубок СумДУ з «Брейн-рингу». Організаторами заходу виступили гурток інтелектуальної творчості студентів СумДУ «Ерудит» та студентський гурток «СМАРТ».

У турнірі взяли участь більше 30-ти студентів та аспірантів університету. До заходу також приєдналися команди-учасники з Машинобудівного коледжу СумДУ та Олександрівської гімназії.

Після запеклої боротьби до півфіналу вийшло чотири команди: «КоФЕМолка» (факультет економіки та менеджменту), «Логіка» (факультет електроніки та інформаційних технологій), «Из Ахтырки с любовью» (Факультет технічних систем і енергоефективних технологій) та «Александровские черти» (Олександрівська гімназія). У Малому фіналі збірна ТеСЕТу подолала спротив гімназистів та посіла ІІІ призове місце, а Кубок переможців між собою розіграли команда ФЕМу та ЕлІТу. Після напруженої боротьби перемогу святкувала збірна команда «КоФЕМолка».

Усі учасники отримали грамоти та солодкі подарунки, а «ФЕМівці»– омріяний Кубок переможців міжфакультетського турніру з «Брейн-рингу» сезону 2011-2012 н.р.

Вітаємо переможців та призерів та бажаємо подальших перемог!

Микола Гуменний

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]