Дата публікації:
24 вересня 2012
Кількість переглядів:
933
Поділитися:

Напередодні Дня партизанської слави 20 вересня у літературній вітальні бібліотеки Сумського державного університету відбулася зустріч студентів із ветеранами Великої вітчизняної війни, учасниками партизанського руху на Сумщині та за її межами – В’ячеславом Рибцем та Леонідом Мазуленко.

Захід для першокурсників факультету технічних систем та енергоефективних технологій та факультету електроніки та інформаційних технологій організували представники відділу позанавчальної роботи та бібліотечно-інформаційного центру.

Упродовж зустрічі студенти переглянули фільм «Невідома війна» про історію партизанського руху на Сумщині, почули розповіді про героїчні бої, рейди партизанського з’єднання від Путивля до Карпат, а також – про юних підпільників, які були майже однолітками студентів на час війни.

«На війні героями ставали звичайні люди – ваші ровесники, – звернувся до студентів один із гостей-ветеранів В’ячеслав Рибець. Аби здійснювати подвиги та ставати героями бійцям допомагало бажання звільнити Батьківщину від загарбників та повернути своєму народу спокій та мир».

Зустріч закінчилась бурхливими оплесками на честь ветеранів, врученням квітів, солодощів та колективним фото на згадку.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]