Дата публікації:
25 січня 2013
Кількість переглядів:
857
Поділитися:

25 січня у Сумському державному університеті відзначили День студента і привітали зі святом володарок імені Тетяна. Із нагоди Тетяниного дня у літературній вітальні бібліотеки СумДУ відбулася святкова програма для співробітників та викладачів на ім’я Тетяна. Голова профспілки співробітників СумДУ Валентина Боровик привітала усіх Тетян зі святом та вручила Тетянам солодкі подарунки.

А піднесений настрій присутнім дарували учасники гуртка «Краяни» (керівник – Неля Лінькова) та чоловічий вокальний ансамбль «ТеСЕТ», які подарували глядачам справжній концерт. В організації свята також брали участь співробітники бібліотеки СумДУ.

Цікаві ігри, ліричні вірші, приємна музика, улюблені пісні та захоплюючі конкурси зробили цей день сповнений приємними та незабутніми враженнями. Особливо запам’яталися конкурси «Знаменитые Татьяны», «Подпиши картинку» та тест клубу «Камеді Клаб» «Не транжира ли Вы?».

Наостанок організатори заходу побажали усім Тетянам добра і миру та подарували піднесений настрій піснею «Мы желаем счастья вам!».

Вікторія Радченко

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]