Дата публікації:
15 лютого 2013
Кількість переглядів:
1162
Поділитися:

Першокурсники факультету іноземної філології та соціальних комунікацій відсвяткували День усіх закоханих у літературній вітальні бібліотеки СумДУ.

У рамках тематичного вечора під назвою «Нет у любви бесследно сгинуть права» студенти-перекладачі разом із іноземними студентами читали вірші, знайомилися із багатствами літературного світу, брали активну участь у тематичних конкурсах. Свято відбулося за ініціативи заступника директора Департаменту міжнародної освіти СумДУ Юлії Косенко, працівників бібліотеки та студентів-іноземців із Узбекистану та Туркменістану.

Першокурсники спеціальності «Журналістика», у свою чергу, організували захід «Любовь – блеск солнечный, дождю идущий вслед...», на якому були присутні куратор першого курсу Ганна Калантаєвська, а також студенти спеціальностей «Журналістика» та «Реклама і зв’язки з громадськістю». Учасники заходу освідчувались у коханні різними мовами, розповіли легенду про зародження свята, співали пісні та розповідали вірші про кохання. Також студенти взяли участь у різноманітних конкурсах, переможців яких нагородили солодкими подарунками та пам’ятними сувенірами. Бібліотекар Алла Крекшина провела літературну вікторину на тему кохання у світовій літературі, поезії та мистецтві.

Олена Вєчканова,
Тетяна Веремєєва

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]