Дата публікації:
22 березня 2013
Кількість переглядів:
993
Поділитися:

Першому в області бізнес-клубу, що діє на базі Сумського державного університету, виповнилося три місяці. «Успішним бути модно!» – гасло для учасників клубу, який об’єднує підприємців, студентів і сумчан, зацікавлених у веденні власного бізнесу, кар’єрному зростанні, обміні досвідом для досягнення успіху.

У клубі запроваджені різні форми роботи: зустрічі з успішними підприємцями, тренінги з розвитку ідей, міні-лекції з питань технологій підприємництва, презентації ідей (проектів), обговорення проблемних питань підприємництва, бізнес-ігри.

Серед актуальних проектів – видання книги про розвиток підприємництва, проведення аукціону бізнес-ідей, відкриття та підтримка міні-маркетів, організація біржі тимчасових працівників, створення обласного центру обробки даних з використанням «хмарних» ІТ-технологій, підтримка майстрів рукоділля (Hand Made), розвиток координаційної ради молодих юристів.

«Завдяки підтримці Сумського державного університету клуб має майданчик для проведення засідань у бібліотеці СумДУ. Бізнес-клуб підприємців – це підтримка тих, хто рухається вперед, тож ми раді усім ініціативним сумчанам, яким цікаві наші дискусії», – зазначив головний організатор клубу, підприємець Олександр Сорока.

Новини та анонси подій можна відстежувати на сторінці клубу.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]