Дата публікації:
12 квітня 2013
Кількість переглядів:
2365
Поділитися:

11 квітня в літературній вітальні бібліотеки СумДУ студенти познайомилися з творчістю конкурсантів XXV Міжнародного фестивалю авторської пісні та пісенної поезії «Булат». Молода поетеса Тетяна Жилкіна (м. Конотоп) представила студентам філософську, пейзажну поезію та любовну лірику. Бард Сергій Бобир (м. Васильків Київської області) виконав романси під гітару.

Літературно-музичний вечір подарував слухачам щирі емоції та натхненний настрій. У віршах і піснях звучали роздуми про сенс життя та пошуки себе у світі, радість і смуток, красу і любов.

Під час концерту Тетяна в метафоричному слові розкрила «сердечну» тему про жіноче щастя, ніжність, розставання та прощення. Як розповіла дівчина, вона пише вірші з 11 років. Нині займається в літературній студії «Джерела».

Пісні у виконанні Сергія прозвучали на слова Євгена Товстухи, Леоніда Первомайського, Олени Теліги, Євгена Плужника і навіть Святого Франциска Ассізького. Бард принципово обирає не найбільш відомі тексти і, поклавши їх на музику, надає їм нового змісту.

Захід організували відділ позанавчальної роботи, бібліотека СумДУ та клуб авторської пісні "Булат".

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]