Дата публікації:
29 квітня 2013
Кількість переглядів:
1705
Поділитися:

У літературній вітальні бібліотеки Сумського державного університету студенти-активісти обговорили з польським волонтером Матеушем Каміонкою діяльність студентського самоврядування в Польщі та Україні. Зустріч ініціював студентський деканат факультету електроніки та інформаційних технологій за підтримки громадської організації «Студентське братство Сумщини».

Розповідь волонтера про студентське самоврядування Польщі супроводжувалася презентацією та відеороликами. Студентів СумДУ цікавили шляхи підвищення студентської активності та вдосконалення роботи студентського самоврядування у своїй альма-матер.

Нагадаємо, Матеуш завітав до Сум у рамках волонтерської програми EVS на сім місяців, протягом яких він ділиться досвідом, проводить уроки та майстер-класи з менеджменту та PR.

За словами голови громадської організації «Студентське братство Сумщини» Дмитра Тіщенка, ця зустріч – підтвердження того, що студенти прагнуть до європеїзації. Це лише одна з низки запланованих громадських ініціатив. Із його слів, Сумський державний університет сприяє співпраці активної молоді з Євросоюзом, зокрема із Польщею, та дає новий імпульс реалізації креативних студентських ідей у життя.

Тетяна Заворотько,
відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]