Дата публікації:
29 квітня 2013
Кількість переглядів:
1048
Поділитися:

27 квітня факультет іноземної філології та соціальних комунікацій зібрав у літературній вітальні бібліотеки СумДУ представників Асоціації випускників ІФСК. Цього року Асоціація відсвяткувала першу річницю свого існування. На зустріч завітали випускники спеціальностей «Переклад» та «Журналістика», викладачі та студенти факультету.

Студентський деканат ІФСК підготував колоритну концертну програму, перенісши випускників у далекі студентські роки. У свою чергу випускники подарували рідному факультету «Подяку» за материнську та батьківську любов, за знання, за уміння та навички, які відтепер щодня демонструють на робочому місці.

Голова Асоціації випускників, випускниця спеціальності «Журналістика» 2010 року Інна Битюк наголосила, що один рік − це не час для підбиття підсумків, оскільки проводилася лише організаційна робота: «Нашим головним завданням стає зближення колишніх студентів між собою та навколо альма-матер. Ми плануємо розвиватися і розширювати зв’язки й надалі. Наступний рік присвятимо роботі з осередками в різних областях України та за кордоном,  адже багато випускників нашого факультету – і журналістів, і перекладачів – живе та працює за межами України. Тож хочеться побажати, щоб діяльність нашої Асоціації перейшла кордони України і була помітна й за її межами».

Заступник голови Асоціації, випускниця спеціальності «Переклад» 2007 року Ярославна Дзюкаєва закликала студентів вже сьогодні долучатися до розвитку Асоціації випускників ІФСК: «Студентські роли плинуть швидко і вже через кілька років ви з гордістю поповните лави випускників».

Заступник декана Олена Сушкова щиро привітала випускників у стінах університету та запевнила, що двері СумДУ та факультету іноземної філології та соціальних комунікацій для них відкриті завжди.

Наостанок студенти запропонували випускникам залишити кольорові відпечатки руки, які залишаться в музеї студентського деканату ІФСК.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]