Дата публікації:
03 червня 2013
Кількість переглядів:
1105
Поділитися:

У травні колектив Центру підтримки сім’ї СумДУ у партнерстві з Сумською обласною громадською організацію «Центр громадських ініціатив «Інтелект Сумщини»» провели серію тренінгів для молоді «Рівні можливості – рівна відповідальність». Навчальні зустрічі проходили у рамках проекту з формування відповідального ставлення до репродуктивного здоров’я жінок «Збережи життя» за підтримки Програми «Здоров’я жінок України»  Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Учасниками тренінгів стали студенти Сумського державного університету, Сумського національного аграрного університету, Глухівського національного педагогічного університету ім. О.Довженка, психологи та педагоги сумських шкіл. Під час зустрічей присутні розглянули теми сімейних цінностей, безпечної репродуктивної поведінки та відповідального батьківства. Молодь мала можливість актуалізувати власні здібності, необхідні для прийняття свідомих рішень із питань планування сім’ї та репродуктивного здоров’я.

У найближчих планах Центру підтримки сім’ї СумДУ – низка цікавих пізнавальних заходів для молоді. Усі, хто бажають стати учасником чи волонтером, отримати консультацію з репродуктивного здоров’я, можуть звертатися в аудиторію Г-711 або за телефоном 68-77-96.

Нагадаємо, що ініціатива Сумського державного університету  з підтримки молодих студентських родин «Заклад, дружній до сім’ї» реалізується в рамках проекту Європейського Союзу.


Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]