Дата публікації:
18 листопада 2013
Кількість переглядів:
754
Поділитися:

Другокурсники спеціальності «Реклама і зв’язки з громадськістю» Сумського державного університету взяли участь у філософському батлі на тему: «Любов – благо. Любов – зло». У літературній вітальні бібліотеки СумДУ студенти презентували власні проекти-роздуми, зроблені на основі аналізу уявлень різних філософів, про одну з найбільших хвилюючих таємниць світу – почуття любові.

Учасники розділилися на дві команди. Одна відстоювала позицію, що любов є суцільним благом, а інша, навпаки,– що любов є причиною усіх людські трагедій. Студенти використовували різноманітні способи схилити присутніх саме до своєї точки зору: розробили емблеми команди, слайд-шоу, відеоролики, декламували вислови відомих філософів, наводили приклади з власного досвіду. Таким чином команди демонстрували вкрай необхідні для їхньої майбутньої професії вміння – доносити до аудиторії своє бачення, переконувати у правоті своєї позиції.

Представники Центру підтримки сім’ї СумДУ, визнаючи за коханням фундаментальну життєву цінність, також приєдналися до батлу аби підтримати молодь та подарували усім учасникам заохочувальні призи.

Ініціатором заходу стала доцент кафедри філософії, політології та інноваційних та соціальних технологій  Тетяна Козинцева.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]