Дата публікації:
10 лютого 2014
Кількість переглядів:
759
Поділитися:

3-5 лютого куратори академічних груп, підготовчого відділення, заступники деканів з виховної роботи усіх факультетів СумДУ взяли участь у семінарі-тренінгу на тему: «Активізація професійного потенціалу. Усвідомлення професійних бар’єрів». Зустрічі проходили в літературній вітальні бібліотеки Сумського державного університету.

Семінар включав інтерактивні елементи, зокрема дискусії та практичні вправи. Під час тематичних ігор учасники спробували себе в ролі студентів, менеджерів, вчилися переконувати та передавати інформацію для більш ефективної комунікації зі студентами. Практичні психологи Прасковія Сахно та Людмила Колісник спонукали кураторів до самопізнання та самовдосконалення.

За словами в.о. начальника відділу позанавчальної роботи Наталії Гордієнко, в Сумському державному університеті значна увага приділяється розвитку особистості кожного учасника навчально-виховного процесу – від студента до професорського складу. Семінар-тренінг для кураторів мав на меті допомогти їм усвідомити власні професійні потреби, інтереси та цінності, активізувати внутрішні ресурси та креативний потенціал, розширити особистісний діапазон для підвищення професійної успішності.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]