Дата публікації:
27 травня 2014
Кількість переглядів:
833
Поділитися:

Авторська студія «Батик» Тетяни Суркової представила художню виставку в Сумському державному університеті. Презентація відбулася 26 травня в літературній вітальні бібліотеки СумДУ.

Виставка з її яскравими кольорами передає настрій літа. На картинах – найрізноманітніші квіти, сонце, домашній затишок, пейзажі міста, краса природи, підводний світ, абстракції.

Студія зібрала представниць різного віку і професій. Захоплення батиком об’єднує викладача, бухгалтера, банківського працівника, журналіста, держслужбовця, лікаря, психолога та багатьох інших. Серед учасниць експозиції – доцент кафедри управління СумДУ Ганна Швіндіна, випускниці Сумського державного університету Альона Мюлінг, Інна Корчан та Аліна Челядіна.

Під час зустрічі присутні дізналися про техніку розпису по тканині. У батику окрім фарб використовується спеціальна суміш – резерв, що дозволяє розмежовувати кольори на фрагментах тканини.

За словами художниць, у студії вони не лише реалізують свою потребу до творчості, а й відпочивають від повсякденних турбот, спілкуються про художнє мистецтво, кіно і літературу.

Виставка діятиме упродовж літа кожного робочого дня з 9:00 до 16:30.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]