Дата публікації:
01 жовтня 2014
Кількість переглядів:
1140
Поділитися:

30 вересня, до Всеукраїнського дня бібліотек, директора бібліотеки Сумського державного університету Тетяну Слабко нагороджено почесною відзнакою Української бібліотечної асоціації «За відданість бібліотечній справі». Тетяна Слабко працює в Сумському державному університеті 36 років, з яких 24 роки – на посаді директора Бібліотечно-інформаційного центру.

Розвинена високотехнологічна бібліотечно-інформаційна система СумДУ містить близько 3 мільйонів примірників на паперових носіях, електронну бібліотеку, що має доступ до найвідоміших електронних інформаційних баз світового інформаційного простору. Бібліотека університету є дипломантом Всеукраїнського конкурсу «Бібліотека року». Репозитарій Сумського державного університету за результатами «Ranking Web of Repositories» від Webometrics знаходиться в ТОР-200 серед освітянських і наукових установ в світі та займає першу позицію в Україні.

Автоматизація та комп’ютеризація технологічних операцій бібліотечно-інформаційної діяльності, формування власних інформаційних електронних баз, забезпечення доступу до світових наукових ресурсів, забезпечення віддаленого доступу, пошукових можливостей і сервісів дозволили створити в університеті якісне освітнє середовище, відкрите не тільки для студентів і професорсько-викладацького складу університету, а й для громадськості. Досвід роботи, впроваджений в бібліотеці, постійно вивчається керівниками університетських бібліотек України.

Сумський державний університет вітає директора та колектив бібліотеки з професійним святом,бажає успіхів і нових творчих ідей!

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]