Дата публікації:
13 листопада 2014
Кількість переглядів:
1761
Поділитися:

11 листопада в рамках студентських вітань «Від ВУЗу до ВУЗу»до Сумського державного університету завітали активісти студентського самоврядування усіх вишів обласного центру.

Гостей, а саме студентів Сумського державного педагогічного університету ім. А.С. Макаренка, Української академії банківської справи, Сумського національного аграрного університету та Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ, зустріли хлібом і сіллю. На імпровізованій сцені, у холі перед актовою залою, університети привітали СумДУ із Днем студента творчими номерами та символічними подарунками. До привітань долучився начальник управління молоді та спорту Сумської облдержадміністрації Дмитро Лантушенко. Він вручив грамоти студентським деканам СумДУ Оксані Опарій та Олександру Ковальову.

Студентські активісти СумДУ провели для гостей екскурсію цікавими та визначними місцями університету. Відвідали бібліотечний корпус, центр підтримки сім’ї, танцювальну залу навчально-наукового корпусу, де зараз проходять репетиції до міжуніверситетського конкурсу «Stud Dance», санаторій-профілакторій та Медичний інститут.

Гості були задоволені дружнім прийомом, який влаштувала велика студентська родина СумДУ.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]