Дата публікації:
25 листопада 2014
Кількість переглядів:
948
Поділитися:

24 листопада іноземні студенти СумДУ з Об'єднаної Республіки Танзанії розповіли про свою східноафриканську країну, що на березі Індійського океану. Національна зустріч відбулася в літературній вітальні бібліотеки СумДУ. Студенти виконали державний гімн під фортепіанний супровід, поінформували про культурні особливості Танзанії, підготували міні-концерт.

Присутні дізналися про етимологію назви країни. Вона походить від двох державних формацій Танганьїка і Занзібар, які об’єдналися в 1964 році. Танзанія приваблює тисячі туристів з усього світу завдяки екзотичній природі: сафарі по національних парках, дайвінг, найвища точка Африки – гора Кіліманджаро.

«Маю багато знайомих з Танзанії, які здобували вищу освіту в Сумському державному університеті. Саме вони рекомендували мені цей виш. У СумДУ, окрім навчання, відвідую тренування з карате, займаюся музикою. Брав участь у конкурсі «Містер іноземний студент», – поділився враженнями про навчання студент Медичного інституту СумДУ Джон Кусіга.

«Моя сестра була задоволена рівнем знань у СумДУ, тож і я вирішила обрати цей виш. Подобається українська культура, люди. Залюбки смакую українським борщем. Викладачі відповідально ставляться до своєї роботи, завжди готові допомогти студентам», – розповіла майбутній лікар Анніа Ндосса.

 

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]