Дата публікації:
26 листопада 2014
Кількість переглядів:
775
Поділитися:

21 листопада у Сумському державному університеті вперше відзначили день спеціальності «Телекомунікаційні системи та мережі», набір на яку здійснено у 2014 році.

Урочистий вечір з нагоди Дня робітників радіо, телебачення та зв’язку пройшов у літературній вітальні СумДУ. На свято завітали студенти, викладачі, аспіранти та випускники кафедри електроніки і комп’ютерної техніки.

Першокурсники дали урочисту клятву студента, показали відео, відзняте спеціально до дня спеціальності. Із професійним святом присутніх привітали завідувач кафедри електроніки і комп’ютерної техніки, доктор фізико-математичних наук, професор Анатолій Опанасюк та доктор технічних наук, професор Олексій Борисенко.

Студенти спеціальності «Телекомунікаційні системи та мережі» оволодівають навичками використання спеціалізованих мережевих програмних засобів і роботи в комп'ютерних мережах, навчаються створювати прикладне програмне забезпечення для телекомунікаційних мереж і мобільних приладів, а також проектувати нові телекомунікаційні, інформаційні та транспортні мережі, цифрові системи передачі та комутації даних, монтувати та налагоджувати цифрові та оптичні модулі мереж будь-якого рівня складності.

 

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]