Дата публікації:
19 січня 2015
Кількість переглядів:
710
Поділитися:

17 січня у літературній вітальні бібліотеки Сумського державного університету студентам,  викладачам та широкому загалу представили книгу «Партизанський маркетинг у соціальних мережах. Інструкція з експлуатації для SMM-менеджера». Автор видання - тренер та консультант з маркетингу Сергій Щербаков. Він відзначив, що книга є настільним посібником та інструкцією для фахівців сфери SMM. Це перша книга автора, ідея написання якої з’явилася після виконання ряду замовлень для клієнтів з бізнес-сектору.

Сергій Щербаков більше двох років тісно співпрацює з науково-методичним Бізнес-центром, що діє на базі кафедри економіки та бізнес-адміністрування СумДУ. За цей час провів в університеті 15 заходів з маркетингу – тренінгів, зустрічей, майстер-класів для студентів, підприємців, громадських діячів.

Книга «Партизанський маркетинг у соціальних мережах. Інструкція з експлуатації для SMM-менеджера» вийшла накладом 2000 примірників і призначена для виконавців сфери SMM (менеджерів, спеціалістів, фрілансерів), керівників (директорів, власників, начальників SMM-відділів), усіх, хто розвиває бізнес за допомогою соціальних мереж та Інтернету.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]