Дата публікації:
05 березня 2015
Кількість переглядів:
697
Поділитися:

4 березня у Сумському державному університеті відбулася презентація стипендіальної програми стажувань на провідних підприємствах Німеччини, зокрема, у відомих компаніях Deutche Bank, Bosch, Deutsche Bahn, Siemens та Deutche Welle.

Вже не вперше СумДУ зустрічав координатора проектів Європейського офісу Торгово-промислової палати України Мартіна Ройтера, який провів цей захід для студентів та аспірантів університету.

Починаючи з вересня 2015 року студенти та аспіранти України вперше розпочнуть стажування в рамках цієї програми. Провідні німецькі підприємства пропонують 25 вакансій для українських стажерів. Наразі розпочинається набір на стажування 2016 року. До участі у програмі запрошуються студенти 3-5 курсів, випускники та аспіранти економічних, технічних спеціальностей і студенти-медійники.

Програма надає фінансову підтримку майбутнім стажерам у вигляді щомісячної стипендії та відшкодування витрат на проїзд,  медичне страхування і проживання. Заявки приймаються до 31 травня 2015 року.

Детальніше про перелік документів та процес подання заявок можна дізнатися у відділі міжнародного співробітництва (група міжнародної академічної мобільності, Б-308, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

Програма «Internship Program of German Business for Ukraine 2015» заснована за спільної ініціативи Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини, Комітету з економічних відносин зі Східною Європою, Торгово-промислової палати України та Німецького товариства міжнародного співробітництва.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]