Дата публікації:
25 вересня 2015
Кількість переглядів:
1033
Поділитися:

Сумський державний університет долучився до Всеукраїнської ініціативи «День батька». З цієї нагоди 18 вересня в літературній вітальні СумДУ відбулося відзначення переможців творчого конкурсу малюнків та есе серед школярів Сумщини «Мій люблячий дбайливий тато». На конкурс надійшло близько 400 робіт з усієї області, з яких обрано 25 найкращих.

«За гармонійний розвиток особистості дитини несуть відповідальність обоє батьків. Саме тому, завдяки подібним конкурсам, ми популяризуємо свідоме батьківство», – акцентувала координаторка проектів гендерного ресурсного центру СумДУЮлія Савельєва.

«Сподіваємося, що з кожним роком святкування Дня батька отримуватиме все більший розголос, а татусі пам’ятатимуть, що піклування, увага й турбота батька надзвичайно важливі для розвитку щасливої, повноцінної та самодостатньої дитини», – зазначила керівниця координаційного центру гуманітарної політики СумДУНіна Світайло.

Власним досвідом поділився присутній на святі багатодітний батько Юрій Капустянський: «Як батько десяти дітей можу з упевненістю сказати, що головне – розуміння і бажання батька долучатися до процесу виховання і дозвілля дітей. Тоді знайдуться для цього і час, і сили».

Організатори заходу – Центр дозвілля молоді, департамент соціального захисту населення Сумської ОДА, центр підтримки сім’ї СумДУ, гендерний ресурсний центр СумДУ.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]