Дата публікації:
10 листопада 2015
Кількість переглядів:
23573
Поділитися:

6 листопада Сумський державний університет відвідала делегація Київського університету імені Бориса Грінченка. Столичних колег зацікавив досвід СумДУ з інформатизації, дистанційної освіти, управління, фінансових питань, оцінювання якості вищої освіти.

Ректор СумДУ ознайомив гостей з ідеологією університету, яка ґрунтується на пріоритеті науки, інноваційних технологій та різновекторній міжнародній діяльності. Анатолій Васильєв зупинився на механізмах менеджменту в університеті, нормативній базі, фінансовій системі вишу, мотиваційних заходах, зокрема, прийнятими у виші положеннями про преміювання за публікації наукових статей, видання посібників, підручників, призові місця в конкурсах, захист дисертацій тощо.

Крім того, на зустрічі йшлося про інфраструктурний розвиток СумДУ (введення в дію санаторію-профілакторію, спортивно-оздоровчого центру «Універ», стоматологічного корпусу); соціальні проекти університету, серед яких – матеріальна допомога на оздоровлення, суттєві знижки на відпочинок у таборі «Універ» дітям та онукам співробітників тощо.

Під час відвідування СумДУ делегація ознайомилася з бібліотечно-інформаційним центром, онлайн-студією, кімнатою для дітей «Студентський лелека», санаторієм-профілакторієм, Медичним інститутом, стоматологічним корпусом.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]