Дата публікації:
19 січня 2016
Кількість переглядів:
1245
Поділитися:

З 12 по 14 січня фахівцями психологічної служби та відділу позанавчальної роботи Сумського державного університету  проведено семінари з елементами тренінгу на тему  «Емоційний інтелект у структурі професійної компетентності».

Учасниками семінарів стали куратори груп перших курсів навчання п’яти факультетів СумДУ.На їх думку, така форма роботи корисна як для досвідченого куратора, так і для молодого, який тільки-но розпочинає свою роботу зі студентами.  Загалом на сьогодні навчання пройшли 34 куратори.  

Як запевнюють фахівці психологічної служби, організація та проведення таких семінарів – це інноваційна форма роботи, під час якої наголос робиться саме на інтерактивність. На користь таких новацій спеціалісти відмовилися від традиційних лекційних форм. Інформаційна складова доповнюється блоком практичних вправ, що значно підвищує ефективність роботи.

У ході семінарів з елементами тренінгів, які проводяться вже п’ятий рік поспіль, для презентацій активно використовуються сучасні медіа-засоби. Це значно поліпшує роботу та результативність. Як наголошують самі учасники семінарів, з року в рік завдяки цим заходам вони прослідковують особистісне зростання. Їх мета - актуалізація, систематизація знань, вмінь та навичок; мобілізація внутрішніх ресурсів особистості для підвищення ефективності спілкування та вирішення проблем.

Для кураторів Медичного інституту семінари будуть проведені 25 та 26 січня.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]