Дата публікації:
05 лютого 2018
Кількість переглядів:
2678
Поділитися:

У Сумському державному університеті на базі кафедри комп’ютерних наук секції інформаційних технологій проектування (факультет електроніки та інформаційних технологій) розпочалися заняття в школі майбутнього IT-шника «IT4Teens». Цього року в навчанні задіяні близько 90 учнів 9-11 класів загальноосвітніх шкіл міста Суми.

Програма курсів школи «IT4Teens» передбачає два рівні навчання: «Base of IT» та «Advanced IT». За першим рівнем навчаються школярі, які вперше почали відвідувати курси. За період проведення занять викладачі кафедри комп’ютерних наук секції інформаційних технологій проектування познайомлять школярів з основами web-розробки, програмування мобільних додатків під операційну систему Android, моделювання в 3Ds Max та основами управлінням ІТ-проектами.

За програмою «Advanced IT» навчаються ті школярі, які проходили ці курси минулого року та отримали сертифікати початкового рівня. За декілька місяців учні познайомляться з тривимірним моделюванням в інженерному пакеті SolidWorks, набудуть теоретичних та практичних навичок технології 3D-друку, розглянуть основи флеш-анімації, налаштування ігрових сцен в UNITY3D та завершать цікавою бізнес-грою в рамках курсу управління IT-проектами.

Заняття є безкоштовними та проводяться один раз на тиждень в позаурочний час.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]