Дата публікації:
16 квітня 2018
Кількість переглядів:
2542
Поділитися:

12 квітня у м. Познань (Польща) на базі Вищої школи банківської справи відбулася міжнародна конференція «Міжнародна співпраця університетів в сфері освіти упродовж життя». Сумський державний університет на конференції представили директор навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС», д-р екон. наук, професор Ірина Д’яконова та завідувач кафедри бухгалтерського обліку та оподаткування, д-р екон. наук, професор Тарас Савченко.

У роботі конференції прийняли участь більше ніж 20 університетів з України, Білорусії, Литви, Грузії, Туркменістану, Грузії, Румунії, Туреччини, Італії, Іспанії, Шотландії, США та Польщі. Метою конференції є сприяння співпраці між університетами в організації роботи щодо розвитку системи «Освіта впродовж життя», обмін досвідом у цьому напрямку, а також створення нових можливостей для розвитку міжнародних проектів.

Учасники конференції послухали доповіді учасників проекту КІРАМ «Знання –це сила, вік не має значення» про досвід та реалізацію програми розширення можливостей щодо розвитку здібностей та залучення до активного соціального життя людей вікової категорії 50+; презентували власні заклади вищої освіти та їх можливості для співпраці в міжнародних, освітніх та дослідницьких проектах.

Викладачі Сумського державного університету мали можливість поспілкуватися з ректором Вищої школи банкової професором Йозефом Оржиком, очільником відділу міжнародних відносин Кристофером Сайоном, координатором проекту Лючиною Собковяк та іншими професорами Вищої школи банкової в Познані.

На сьогодні СумДУ вже отримав пропозицію щодо підписання договору про співпрацю з університетом Солерно (Італія).

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]