Дата публікації:
17 квітня 2018
Кількість переглядів:
38651
Поділитися:

16 квітня відбулось останнє в цьому навчальному році заняття Школи Європейських мов. З листопада по квітень, школярі середніх і старших класів, а також дорослі, відвідували заняття з англійської та німецької мов. Школа завершила свою діяльність вже традиційним випускним та врученням дипломів про проходження додаткового курсу англійської та німецької мов на базі кафедри германської філології Сумського державного університету.

Студентки четвертого курсу спеціалізації «Переклад» Анастасія Кисіль, Анастасія Єгорова, Евеліна Тарасенко, Вікторія Артюшенко та Анастасія Скорікова під керівництвом ст. викладача Антоніни Чепелюк та викладача Олени Назаренко виконували роль молодих вчителів, здобувши значну кількість досвіду й корисні навички педагогічної роботи та передавши знання, здобуті за чотири роки навчання завзятим учням ШЄМ.

Кожне заняття було присвячене окремій тематиці та включало в себе засвоєння граматичного та лексичного матеріалу, тренування живого спонтанного спілкування іноземними мовами. Молоді вчителі проводили тематичні ігри та вікторини, вдосконалювали види мовленнєвої діяльності учнів, такі як аудіювання та говоріння, за допомогою перегляду відеороликів та прослуховування аудіокомпозицій мовами оригіналу.

Школа Європейських мов СумДУ чекає постійних та нових відвідувачів наступного навчального року!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]