Дата публікації:
04 травня 2018
Кількість переглядів:
2596
Поділитися:

3 травня волонтери Сумського державного університету здійснили виїзд до Білопільської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів. У закладі навчається 172 учні, які потребують соціального захисту, тому активні студенти вирішили подарувати їм свято: провели концертно-розважальну програму, підготували цікаві ігри англійською мовою та спортивні конкурси.

Волонтери разом із дітьми співали, танцювали, перевіряли інтуїцію під час інтерактивних завдань, згадували слова англійською мовою та розважалися. Завдяки спільним зусиллям учні ще більше згуртувалися та допомагали один одному в конкурсах. Не обійшлося й без подарунків. Волонтери передали вихованцям закладу спортивний інвентар, а саме: баскетбольний та 3 футбольні  м’ячі. Також для школярів молодших класів – настільну гру "Футбольна монополія".

«Цього разу до українських студентів долучилися й іноземні. Вони справили позитивне враження на учнів та потоваришували з ними: активно спілкувалися, розповідали про свою культуру, життя, фотографувалися з дітьми та відповідали на всі поставлені їм запитання», - коментує керівник волонтерського руху Анастасія Вихрова.

На завершення програми заступник директора з виховної роботи Білопільської школи-інтернату Оксана Василівна Шевцова вручила волонтерам подяку за їхній вклад у життя суспільства, добродушність, безкорисливість та подаровані позитивні емоції.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]