Дата публікації:
14 травня 2018
Кількість переглядів:
2699
Поділитися:

Цього року відбувся захист двох кандидатських дисертацій з подвійним керівництвом аспірантів Сумського державного університету Олександра Пшика та Івана Якущенка.

Аспірант кафедри наноелектроніки СумДУ, який навчався за подвійним керівництвом у Польщі Олександр Пшик отримав диплом доктора наук з фізики. Захист дисертації на тему "Structural features and tribo-mechanical properties of TiAlBSiN nanocomposite coatings" відбувся у лютому в Університеті ім. Адама Міцкевича у м. Познань. З української сторони керівником був д. ф.-м. н., професор Олександр Погребняк, а з польської – доктор габілітований, професор Стефан Юрга.

У квітні цього року в Сумському державному університеті відбувся захист дисертації Івана Якущенка на тему «Структурні характеристики та фізико-механічні властивості багатокомпонентних нітридних покриттів до і після іонної імплантації». Науковими керівниками здобувача були д. ф.-м. н., професор Олександр Погребняк) та доктор наук, професор Йошихіко Такеда (м. Цукуба, Японія).

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]