Дата публікації:
16 травня 2018
Кількість переглядів:
2637
Поділитися:

Щиро вітаємо колектив Сумського державного університету зі святом людей, діяльність яких є символом духовної свободи та розвитку особистості – Днем науки!

У сучасному динамічному світі місце кожної розвиненої держави визначається її інтелектуальним ресурсом та створеними новітніми технологіями. На сферу науки покладено вкрай важливу місію – розвиток та ефективне використання інноваційних можливостей для модернізації та зміцнення конкурентоздатних позицій вітчизняного виробництва й покращення добробуту громадян.

Філософія діяльності Сумського державного університету спрямована на розвиток наукових досліджень як пріоритетних, що дозволяє перетворювати навчальний заклад у потужний науково-навчально-виробничий комплекс.

Завдяки нашій спільній наполегливій праці змінюється робота наукових шкіл, створюються передові технології, які засвідчують могутній науково-технологічний потенціал нашої держави.

Вітаючи зі святом всіх науковців, викладачів, аспірантів, майбутніх вчених – студентів, бажаємо, щоб вершини Науки завжди підкорялися вам. Зичимо кожному з вас міцного здоров’я, родинного затишку та добробуту, сил і наснаги, професійної інтуїції і росту, нових здобутків на славу Університету, Науки та України!

З повагою

Ректор Сумського державного університету, проф. Анатолій ВАСИЛЬЄВ

Голова профкому працівників Сумського державного університету Валентина БОРОВИК

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]