Початок події: 2019-04-22
Час події: 9:00
Місце проведення: К-2 ауд. 247
Статус події: new

У травні 2019 року розпочинається наступний спільний проект Чеського університету природничих наук м. Прага та Сумського державного університету, Сумського національного аграрного університету, Білоцерківського національного аграрного університету у сфері якості освіти під назвою «Підтримка спроможності молодих співробітників університетів у сфері освіти, досліджень та науки в Україні» (Support of young university capacities in education and research and science in Ukraine). Проект фінансується Чеським агентством розвитку. Координатор проекту з української сторони для СумДУ - доцент кафедри міжнародних економічних відносин ННІ бізнес-технологій «УАБС» СумДУ Оксана Замора.

В рамках проекту заплановано заходи у наступних напрямках:

  1. Підтримка якості освіти та досліджень через активізацію участі студентів у процесі забезпечення якості освіти, розбудову системи оцінки організації практик/стажувань та внутрішньої системи підтримки трудових ресурсів у сфері досліджень та науки.
  2. Посилення педагогічних та дидактичних компетенцій молодих науковців через семінари на теми впровадження цифрових технологій в освіту.
  3. Посилення спроможності у сфері досліджень та науки через організацію наукових та дослідницьких майстер-класів для молодих науковців, циклу навчальних візитів з метою обміну досвідом у сфері науки та досліджень, проведення конкурсу наукових грантів для молодих науковців та літньої школи на базі БЦНАУ. Проект завершиться конференцією для молодих науковців

Перший захід в рамках проекту відбудеться 22 квітня о 9.00 (ауд. К-2 247) на базі ННІ БТ «УАБС» і буде присвячений етичним аспектам досліджень, особливо, у сфері освіти, науки та досліджень, розвитку та інновацій, мистецької та іншої творчої діяльності. Одноденний семінар направлено на молодих дослідників, керівників та докторантів.

Зазначимо, що даний проект є успішним продовженням співпраці в рамках попереднього спільного проекту «Посилення спроможності СНАУ та СумДУ у сфері якісної освіти та досліджень», що реалізувався в 2017/2018 н.рр.

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]