Дата публікації:
18 квітня 2019
Кількість переглядів:
892
Поділитися:

Низкою нових здобутків відзначилися студенти Сумського державного університету на Всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт із галузей знань і спеціальностей. Вони стали найкращими в Україні, представивши свої дослідження за напрямами «Банківська справа», «Менеджмент природоохоронної діяльності», «Екологія», «Механічна інженерія», «Електричні машини та апарати». Сьогодні в скарбничці СумДУ 49 призових місць – 11 від факультету технічних систем та енергоефективних технологій; 10 від факультету електроніки та інформаційних технологій; навчально-науковий інститут фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького та навчально-науковий інститут права вибороли по 8 місць; у навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС»  5 переможних досліджень; 2 перемоги в медичного інституту та в Конотопського інституту; по одній перемозі в Шосткинського інституту СумДУ, у факультету іноземної філології та соціальних комунікацій  та в кафедри військової підготовки.  

Перші місця отримали студенти: Аліна Зимогляд – «Банківська справа» (керівник –  професор кафедри фінансів, банківської справи та страхування Інна Бєлова).

Станіслав Ніколаєв «Менеджмент природоохоронної діяльності» (керівник – завідувач кафедри економіки, підприємництва та бізнес-адміністрування Леонід Мельник).

Анастасія Циганчук «Екологія» (керівник – завідувач кафедри прикладної екології, професор Леонід Пляцук).

Максим Голофост та Андрій Саранчук «Механічна інженерія» (керівник – викладач кафедри прикладного матеріалознавства і технології конструкційних матеріалів Лідія Руденко).

Тамара Бруква та Олександр Куліков «Механічна інженерія» (керівник – асистент кафедри прикладної гідроаеромеханіки Олександр Ратушний).

Олександр Новіков та Роман Петренко «Електричні машини та апарати» (керівник – доцент кафедри комп’ютерних наук Георгій Кулінченко).

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]