Дата публікації:
17 червня 2019
Кількість переглядів:
1997
Поділитися:

14 червня в Конгрес-центрі Сумського державного університету урочисто відкрили та представили громадськості Сумський Бізнес Хаб – відкритий простір для взаємодії, навчання та обміну ідеями представників бізнес-спільноти міста й області. Його створено зусиллями СумДУ, Сумської міської ради, Коаліції малого та середнього бізнесу Сумщини і Центру інформаційної підтримки бізнесу м.Суми.

Відтепер в Конгрес-центрі СумДУ підприємці мають можливість користуватися облаштованим простором для роботи в форматі «коворкінг». Тут проходитимуть освітні заходи для бізнесу, надаватимуться консультаційні послуги, зокрема, правова допомога, поради щодо оподаткування, цифрового маркетингу тощо. Хаб у постійному режимі забезпечуватиме обмін актуальною бізнес-інформацією.

«Сумський Бізнес Хаб створено за вимогою часу і на потребу бізнесу, - відзначив під час відкриття ректор СумДУ Анатолій Васильєв. – Ми вдячні, що місцева влада розуміє його актуальність та долучилась до роботи Хабу, зокрема, профінансувавши офісне обладнання. Хаб сприятиме й розвитку бізнес-ініціатив СумДУ – здійснюватиме підтримку роботи кластеру «Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування», розвиватиме університетські стартапи, підтримуватиме освітні навчальні програми у галузі підприємництва, наприклад, програму подвійних дипломів СумДУ та Університету Кобленц-Ландау з Німеччини. Також підприємці зможуть отримати освітні послуги від кафедральних центрів СумДУ».

Участь у відритті Хабу взяли т.в.о. голови облдержадміністрації Вадим Акпєров, перший заступник Сумського міського голови Володимир Войтенко, представники малого і середнього бізнесу Сумщини.

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]