Дата публікації:
18 червня 2021
Кількість переглядів:
2935
Поділитися:

На базі Сумського державного університету стартує проєкт «UNIDO GCIP регіональний акселератор інновацій, технологій та інноваційних стартапів Сумської області України» (UNIDO GCIP regional accelerator center for innovation, technology, and start-ups in Sumy region of Ukraine).

UNIDO GCIP – регіональний акселератор надає можливість за короткий період отримати необхідні знання та підтримку від експертів та фахових менторів, допоможе більш ефективно побудувати бізнес-процеси, зрозуміти як краще виходити на ринки та як презентувати свій продукт потенційному інвестору, створити прототип або виставковий зразок.

UNIDO GCIP (The Global Cleantech Innovation Programme for SMEs in Ukraine) – це проєкт Організації Об’єднаних Націй метою якого є сприяти розвитку інноваційної та підприємницької екосистеми шляхом виявлення та підтримки інноваторів та підприємців у сфері чистих технологій.

Узяти участь у конкурсі, пройти навчання та отримати можливість фінансової підтримки своєї ідеї можуть усі бажаючі. Заявки щодо участі приймаються до 01.08.2021 року. Форму реєстрації можна знайти за адресою: https://cutt.ly/UNIDO-GSIP-Sumy

Додаткова інформація про UNIDO – United Nations Industrial Development Organization: https://www.facebook.com/UNIDO.HQ/, https://www.unido.org/  

Додаткова інформація про проєкт UNIDO GSIP: https://gcipukraine.com/, https://www.facebook.com/CleantechUkraine/

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]