Початок події: 2019-09-23
Закінчення події: 2019-09-27
Статус події: hot

Запрошуємо на семінари для викладачів та адміністрації Сумського державного університету у межах спільного чеського проєкту

23-27 вересня розпочинається серія навчальних семінарів для викладачів та представників адміністрації СумДУ у межах спільного проєкту Чеського університету природничих наук м. Прага та СумДУ, СНАУ, БТНАУ у сфері якості освіти під назвою «Підтримка спроможності молодих співробітників університетів у сфері освіти, досліджень та науки в Україні» (Support of young university capacities in education and research and science in Ukraine). Проєкт фінансується Чеським агенством розвитку. Координатор проєкту з української сторони для СумДУ - доцент кафедри міжнародних економічних відносин навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС» СумДУ Оксана Замора.

У межах проєкту заплановані заходи:

23-24 вересня – семінар для викладачів із застосування цифрових технологій в навчальному процесі (Digital Badges, Quizlet Kahoot, Padlet, Mentimeter, Office Day). Місце проведення заходу: корпус К-2 ННІ БТ УАБС.

25-26 вересня – семінар для викладачів та відповідальних за організацію студентської практики та стажувань. Місце проведення заходу: Конгрес-Центр СумДУ.

Для участі необхідно пройти процедуру реєстрації: надіслати на поштову скриньку координатора проєкту (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) свої ПІБ, посаду, назву семінару на який реєструєтеся. У відповідь ви отримаєте підтвердження реєстрації та деталі щодо місця та часу проведення заходу.

Викладання ведеться англійською мовою, переклад та кава-паузи забезпечуються. Всі учасники, що будуть присутніми на семінарах, отримають сертифікати участі в кількаденному міжнародному семінарі.

 

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]