Початок події: 2024-03-27

 

 

Міжнародна компанія Wolfram Research (США) надає безкоштовний доступ до програмного забезпечення Mathematica (Online та Desktop) для навчального процесу та наукових досліджень СумДУ.

Wolfram Mathematica 14.0 має понад 6000 вбудованих функцій, які охоплюють усі сфери технічного обчислення, котрі включені в єдину інтегровану систему.

Wolfram Mathematica охоплює всі сфери технічного обчислення, включаючи нейронні мережі, машинне навчання, обробку зображень, геометрію, науку про дані, візуалізацію та багато іншого.

Wolfram Mathematica створює безпрецедентно потужні алгоритми — багато з них створено з використанням унікальних методологій розробки та можливостей мови Wolfram Language.

Wolfram Mathematica використовує інтерфейс Wolfram Notebook, який дозволяє вам організувати все, що ви робите, у насичених документах, які включають текст, код, що виконується, динамічну графіку, інтерфейс користувача тощо.

Завдяки витонченій обчислювальній естетиці та відзначеному нагородами дизайну Wolfram Mathematica чудово представляє ваші результати, миттєво створює інтерактивні візуалізації та якісні документи для публікацій.

Wolfram Mathematica повністю інтегрована з хмарою , що дозволяє обмінюватися даними, працювати з хмарними обчисленнями тощо в унікальному та потужному гібридному середовищі хмари / стаціонарного комп’ютера.

Wolfram Mathematica має навчальні матеріали, навчальні відео, організовує вебінари та тренінги для вивчення можливостей та нових функцій. 

Для підключення потрібно зайти на сайт https://www.wolfram.com/siteinfo/ з використанням корпоративної пошти СумДУ. Під час першого входу потрібно буде зареєструвати обліковий запис Wolfram ID з підтвердженням Вашої корпоративної пошти.

Для вирішення технічних питань можливо звернутись на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]