Початок події: 2019-02-22
Час події: 14:00
Місце проведення: Конгрес-центр СумДУ
Статус події: new

Запрошуємо на презентацію проекту відеоантології сучасної української поезії «Римова»!

Літературно-музичний захід відбудеться 22 лютого в Конгрес-центрі Сумського державного університету о 14.00. Учасники заходу – відомі поети, лауреати всеукраїнських міжнародних конкурсів: Юлія Бережко-Камінська, Анна Малігон, Світлана Дідух-Романенко, Даша Гладун, Діана Шестакова, Сергій Савін, Лесик Панасюк, Ingi Gerda.

Організатор проекту – видавництво «Самміт-книга» за підтримки Міністерства інформаційної політики України.

«Це феєрія українського слова, поетичний марафон найкращих молодих поетів України. Ми обирали найкращих сучасних майстрів слова як за популярністю серед читачів, так і, звісно ж, за якісним рівнем творчості. Також дослухалися до рекомендацій авторитетних у літературі експертів», – зазначив автор проекту, засновник і керівник видавництва «Самміт-книга» Іван Степурін.

Відеоантологія задумана як серія коротких відеосюжетів, у яких звучить поезія в авторському виконанні. Ці записи мають широко з’явитися на інформаційних ресурсах Міністерства інформаційної політики, у соцмережах і на кабельному телебаченні.

«Наша мета – популяризувати українську сучасну літературу, поетичне слово, підтримувати талановитих авторів. Цією презентацією ми розпочинаємо велике турне Україною – відеоантологія буде представлена в багатьох обласних центрах та містах країни», – додає Іван Степурін.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]