Початок події: 2019-10-15
Статус події: hot

Триває прийом заявок на отримання стипендії для проведення досліджень в університетах, наукових та дослідницьких інституціях США на період від трьох до дев'яти місяців.

Галузі спеціалізації: гуманітарні, суспільні, точні, технічні та природничі дисципліни.

Категорії учасників: кандидати наук, доктори філософії/доктори мистецтва, доктори наук; дослідники без наукового ступеня з повною вищою освітою (спеціаліст, магістр), з досвідом науково-дослідної роботи не менше п'яти років, з наявними публікаціями (статті, монографії або ж розділи у монографіях) у вітчизняних та/або іноземних (міжнародних) наукових фахових виданнях; діячі культури й мистецтва, фахівці з бібліотекарства, журналісти та юристи – з повною вищою освітою (спеціаліст, магістр), досвідом роботи не менше п'яти років, значними професійними досягненнями, науковим доробком в обраній галузі дослідження (статті, монографії або ж розділи у монографіях) у вітчизняних та/або іноземних (міжнародних) фахових наукових виданнях.

Фінансове забезпечення: щомісячна стипендія; додаткові кошти для придбання професійної літератури; медичне страхування; квиток в обидва боки

Кінцевий термін подання документів: 15 жовтня 2019

Більше інформації про програму: http://www.fulbright.org.ua/uk/pages/37/scholar.html

За консультаціями щодо участі звертайтеся до відділу міжнародних зв’язків (ауд. БІЦ-410, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., тел. 68-77-84).

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]