Початок події: 2020-05-14
Закінчення події: 2020-05-15
Статус події: new

 

Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадян взяти участь в онлайн-заході «День кар’єри ЄС», що відбудеться в м. Суми 14-15 травня. Співорганізатором події є Сумський державний університет, на базі якого функціонує Інформаційний Центр ЄС.

 Захід буде проходити в два етапи:

14 травня - 13:00-14:00

Панельна дискусія «Професійний розвиток та європейська інтеграція»

Спікери:

  • Вікторія Давидова, радниця з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні
  • Денис Черніков, експерт з питань євроінтеграції, менеджер проекту «Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні»

Тарас Савченко, доктор економічних наук, професор, Керівник Центру інформаційної підтримки бізнесу у м. Суми, що функціонує за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в рамкам ініціативи EU4Business.

  • Анна Моїсеєнко, HR-директор міжнародного підприємства АТ "Технологія".
  • Юлія Єлфімова, менеджерка проєктів ГО "Центр євроініціатив", тренерка Мережі тренерів Ради Європи, консультантка Інфоцентру Еразмус+ Молодь та Європейскького корпусу солідарності в Україні.

 

Модератор: Петрушенко Юрій, координатор Інформаційного Центру ЄС в м. Суми, завідувач кафедри міжнародних економічних відносин Сумського державного університету.

Лінк на трансляцію: https://youtu.be/-Ptg587b238

 

14-15 травня

Тренінги по soft skills

  • 14 травня 18.00-19.00 онлайн-тренінг "Сучасні інформаційні технології для легкого повсякдення, стрімкої кар'єри та успішного бізнесу" (коротко про Google Doc, Sheet, Slide, Contacts, Calendar, Keep, Drive. + Trello. + Slack).

Тренер: Тарас Лютий, доцент Сумського державного університету.

Посилання на трансляцію: meet.google.com/pzk-dmnc-upq

  • 14-15 травня  Онлайн-тренінг для представників малого та середнього бізнесу «Ефективна комунікація та ораторське мистецтво».

Тренер: Олена Берещук

Тренінг проходить 2 дні (14-15 травня) і проводиться за організації Центру інформаційної підтримки бізнесу у м. Суми, що функціонує завдяки підтримці Європейського банку реконструкції та розвитку у рамках ініціативи ЄС EU4Business.

Посилання на реєстрацію: https://form.jotformeu.com/201250648051344.

Лінк на трансляцію буде надіслано після реєстрації.

  • 15 травня  14.00-15.00 онлайн-тренінг «Волонтерство в Європейському Союзі як крок до побудови кар’єри».

Тренери: Юлія Єлфімова, менеджерка проєктів ГО "Центр євроініціатив", тренерка Мережі тренерів Ради Європи, консультантка Інфоцентру Еразмус+ Молодь та Європейскького корпусу солідарності в Україні; Ірина Новак, координаторка волонтерських проєктів ГО "Центр євроініціатив", консультантка Інфоцентру Еразмус+ Молодь та Європейскький корпус солідарності в Україні.

Посилання на трансляцію: https://meet.google.com/imp-qxkk-sgx

  • 15 травня 18-30 – 19.30 Відкрита дискусія в рамках засідання Civic Engagement Club. Online. «Де будувати свою кар’єру: в Україні чи/та за кордоном?»

Модератор: Ганна Швіндіна, завідувач кафедри менеджменту Сумського державного університету, виконавчий директор ГО «Центр освіти впродовж життя».

Посилання на трансляцію: https://meet.google.com/jdv-jkuq-zqe

_____________________________________________________________________

День Кар’єри ЄС реалізується в рамках проекту «Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні». Захід відбувається щорічно у 15 містах України протягом останніх чотирьох років.  Це серія публічних заходів, де представники мереж ЄС та інші учасники обговорюють впровадження стандартів і практик ЄС в Україні, участь у програмах ЄС для розвитку нових бізнес- та освітніх можливостей.

Під час заходу гості дізнаються про: сучасні тенденції на ринку праці; вплив європейської інтеграції на  очікування роботодавців і те, як український бізнес розвиває ці напрями і які вимоги висуває до молодих фахівців; учасники дізнаються про  пріоритети політики Європейського Союзу (EU GreenDeal, Industry 4.0 тощо) та тренди, які вони створюють; учасники мереж ЄС поділяться успішними історіями, як вони використовують широкі можливості, отримуючи освіту в Європі та розвиваючи власний бізнес за підтримки ЄС.

День кар’єри є ініціативою, що фінансується Представництвом Європейського Союзу та виконується громадськими організаціями «Фундація «Відкрите суспільство» та ГО «Молодіжна Альтернатива». Додаткова інформація: http://euroquiz.org.ua, https://www.facebook.com/euroquiz.org.ua/posts/2955340207891879

 

За подальшою інформацією прохання звертатися: Петрушенко Юрій, координатор Інформаційного Центру ЄС в м. Суми,  тел.: (050) 973-65-25, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]