Початок події: 2020-09-08
Останній термін: 2020-09-15
Статус події: new

У рамках спільного проєкту Чеського університету природничих наук м. Прага та СумДУ під назвою «Платформа AgriSciences для посилення науки у закладах вищої освіти України» оголошується конкурс на мобільність та отримання наукових грантів. Заявки між собою не пов’язані.

Мінімальна тривалість мобільності - 5 днів (+2 дні для подорожі), максимальна визначається учасником самостійно в рамках встановленого бюджету - близько 770 євро.

Науковий грант видається одноразовою сумою в обсязі 1100 євро на виконання досліджень у 8 ключових галузях: сільськогосподарська техніка, екологічна економіка,  екологічна інженерія, лісове господарство, соціально-економічні аспекти у сільському господарстві, ґендер та міграція в сільському господарстві, науки про рослини, аграрна політика. Дослідники мають подати проєктну заявку з розрахунку на виконання проєкту протягом 12 місяців та обов’язковою мінімум однією публікацією наукового доробку у виданнях, що індексуються у базах даних WoS/Scopus. Обов’язковою вимогою є залучення до дослідницької команди мінімум ще одного учасника, що представляє один із партнерів консорціуму.

Дедлайн для подання заявок – 15 вересня 2020 року.

Для подання заявки необхідно надіслати документи координатору проєкту - доценту кафедри міжнародних економічних відносин ННІ бізнес-технологій «УАБС» СумДУ Оксані Заморі на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Більше про деталі та зразки документів тут: https://mev.uabs.sumdu.edu.ua/advertisement/oholosheno-konkurs-na-mobilnist-do-cheskoi-respubliky-ta-naukovi-hranty-v-ramkakh-spilnoho-proektu-sumdu

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]