Дата публікації:
01 вересня 2022
Кількість переглядів:
1847
Поділитися:

31 серпня за підтримки директора Українського державного центру міжнародної освіти Олени ШАПОВАЛОВОЇ відбулась онлайн-зустріч ректора Сумського державного університету Василя КАРПУШІ з представниками Федеративної Республіки Нігерії.

У зустрічі взяли участь: постійний представник Міністерства закордонних справ Нігерії, Надзвичайний і Повноважний Посол Габріель АДУДА, директорка Департаменту планування політики, досліджень і статистики МЗС Нігерії, посол Джанет ОЛІСА, посол Федеративної Республіки Нігерія в Україні Шина Фатаї АЛЕГЕ, постійний секретар Федерального міністерства освіти Девід Адеджо ЕНДРЮ, представники Міністерства охорони здоров’я Нігерії.

Учасники обговорили подальші перспективи навчання нігерійських громадян в Сумському державному університеті, академічної мобільності в партнерських закладах вищої освіти на час агресії російської федерації в Україні, питання планування та організації освітнього процесу.

Також акцентувалась увага на можливостях і особливостях організації проходження медичної практики іноземними студентами СумДУ в закордонних закладах охорони здоров’я.

Станом на теперішній час у СумДУ навчається 1874 іноземних студенти з більш ніж 50 країн світу, з них 381 – громадяни Нігерії.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]