Дата публікації:
03 жовтня 2018
Кількість переглядів:
1959
Поділитися:

З 10 по 23 вересня викладач Сумського державного університету Надія Костюченко брала  участь у тренінгу для тренерів «How to export to Canada». Тренінг був організований в рамках проекту CUTIS – Канадсько-Українського проекту з підтримки торгівлі та інвестицій, що фінансується Global Affairs Canada (GAC). Тренінгова програма склалася з двох частин: української (м. Київ) та канадської (м. Оттава, м. Торонто) і включала питання, присвячені зовнішньоекономічній діяльності, організації публічних закупівель, електронній комерції, дослідженню ринку, екологічним аспектам міжнародної торгівлі тощо.

Тренерами на заході виступили українські та канадські експерти в сфері сертифікації, фітосанітарного контролю, права, імпортно-експортних операцій, оподаткування, логістики, роботи митниці, роздрібних мереж тощо, а також керівники структурних підрозділів відомих українських та міжнародних компаній. У рамках програми відбулися зустрічі-дискусії з представниками уряду Канади, локальним бізнесом, діаспорою.

Участь у тренінгу викладача СумДУ стала можливою завдяки співпраці кафедри міжнародних економічних відносин з Центром підтримки бізнесу м. Суми. За результатами навчання та підсумкових тестувань учасники отримали сертифікати. В подальшому планується проведення регіональних пілотних тренінгів для представників бізнесу.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]