Дата публікації:
24 квітня 2019
Кількість переглядів:
1292
Поділитися:

23 квітня до Сумського державного університету завітав Спеціальний посланник Уряду Федеративної Республіки Німеччина з питань реформ в Україні Ґеорґ Мільбрадт. Професора Мільбрадта супроводжували члени команди Програми «U-LEAD з Європою»: директор від GIZ Бастіан Файгель, радники програми Анна Буняк, Юрій Свірко та Артем Комолов, керівниця відділу комунікації Програми Астрід Коль, а також перший секретар Представництва Євросоюзу в Україні з питань формування політики децентралізації Бенедикт Геррманн. Гості зустрілися з представниками СумДУ та поспілкувалися зі студентами.

Під час офіційної зустрічі проректор із науково-педагогічної діяльності Володимир Любчак, презентуючи досвід СумДУ, зазначив, що місія університету полягає не тільки в якісній підготовці фахівців, а й у можливостях надати молоді шанс впливати на зміни в соціумі. «Для цього в університеті є всі необхідні ресурси, направлені на розвиток: від кадрового забезпечення до бази – матеріально-технічної, культурної, спортивної тощо. СумДУ підтримує політику відкритого доступу у всіх сферах життєдіяльності вишу», - наголосив Володимир Любчак.

Після офіційної частини Ґеорґ Мільбрадт виступив із англомовною доповіддю перед студентами СумДУ на тему «Шанси для молоді в рамках реформи децентралізації», в ході якої презентував досвід Німеччини в процесі децентралізації. Завершився виступ активною дискусією з присутніми щодо пріоритетів реформи децентралізації в Сумському регіоні.

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]