Дата публікації:
07 червня 2019
Кількість переглядів:
831
Поділитися:

З 2018 року СумДУ є партнером міжнародного грантового проєкту REHAB «Інноваційна реабілітаційна освіта – впровадження магістерських програм в Україні» програми ЄС Еразмус+, метою якого є розробка та впровадження нових магістерських освітніх програм з напряму «Фізична реабілітація та Фізіотерапія» на основі досвіду європейських ЗВО. Наприкінці травня 2019 року представники робочої групи за проєктом – начальник відділу міжнародних зв’язків Костянтин Кириченко та доцент кафедри фізичної реабілітації та спортивної медицини Ольга Ситник взяли участь у робочій зустрічі в межах проєкту, що відбулась на базі Академії фізичного виховання ім. Юзефа Пілсудського в м.Варшава, Польща та об’єднала представників ЗВО-партнерів проекту з Польщі, Фінляндії, Литви, Латвії та України.

Зустріч була присвячена питанням адміністративного супроводу проєкту та обговоренню подальших тематичних кроків його виконання. Так, українські партнери проєкту отримали попередню оцінку освітніх програм з фізичної реабілітації, обговорили підходи ЄС до їх вдосконалення, розробку електронного контенту програм для магістрів 1-го року навчання, проведення однотижневих тренінгів з фізичної реабілітації в країнах-партнерах тощо.

Крім того, в межах візиту відбулися зустрічі з керівництвом Академії, завідувачами і представниками кафедр, лікарями, фізичними терапевтами, студентами, під час яких делегати ознайомилися з ресурсною базою та досягли домовленості щодо подальшої двосторонньої співпраці. 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]