Дата публікації:
01 липня 2019
Кількість переглядів:
733
Поділитися:

Делегація Інституту мистецтв, дизайну та технологій (Ірландія) у складі: Девід Квін (професор, координатор програми ЄС Еразмус+), Девід Дойл (координатор з питань міжнародної академічної мобільності студентів та персоналу) та Патрік Моффатт (старший технічний фахівець служби інформаційної підтримки) перебували в Сумському державному університеті з 23 по 27 червня. Мета поїздки - аналіз досвіду сумських колег з розробки й функціонування електронного особистого кабінету студента і викладача для подальшого впровадження такої системи в Інституті мистецтв, дизайну та технологій. Робоча поїздка пройшла в рамках виконання спільного грантового проєкту програми ЄС Еразмус+ за ключовим напрямом «Міжнародна навчальна мобільність».

  За результатами роботи фахівці з Ірландії поділились своїм досвідом та надали рекомендації щодо сучасних технологій організації навчального процесу.

Протягом тижня представники делегації працювали з фахівцями СумДУ за тематикою проекту, зустрічались зі студентами, викладачами та співробітниками СумДУ для обговорення особливостей використання електронного кабінету. Під час зустрічі був проведений SWOT-аналіз функціоналу системи персонального кабінету з учасниками проєктної групи - проректором з НПР Володимиром Любчаком, начальником Центру інформаційних систем Владиславом Хоменком, директором організаційно-методичного центру технологій електронного навчання Юрієм Зубанем та помічником ректора з питань організації освітнього процесу за сучасними технологіями Іриною Скляр.

Окрім того, представники делегації ознайомилися із досвідом СумДУ в частині впровадження інформаційних сервісів, технологій електронного навчання, інноваційних підходів до забезпечення якості освітніх програм. Також відбулось спілкування та презентація креативних ідей і робіт Студентської медіа-агенції Studio16х9, фахівців групи з бренд-менеджменту та виробництва медіа-контенту, центру медіакомунікацій та рекламної діяльності СумДУ.

За результатами поїздки ірландськими фахівцями високо оцінені розробки СумДУ щодо сучасних електронних сервісів підтримки освітнього процесу і заплановані кроки для розвитку нових напрямків співпраці між двома університетами, в тому числі в рамках масштабних грантових програм та проєктів.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]