Дата публікації:
20 листопада 2019
Кількість переглядів:
736
Поділитися:

18 листопада Сумський державний університет вітав учасників навчального туру для молодих науковців. Захід проходить в рамках проєкту "Підтримка потенціалу молодих співробітників університету в сфері освіти і науково-дослідної діяльності в Україні" в кооперації між університетами України та Чеської Республіки. В рамках візиту СумДУ та всім партнерським університетам було подаровано саджанець дерева гінкго білоба на знак росту майбутньої співпраці.

8 молодих науковців з України та 2 представники Чеського університету природничих наук м.Прага завітали до Сумського державного університету, щоби ознайомитись з науковою інфраструктурою та зустрітись з колегами. Мета туру - обмінятися чинними практиками забезпечення якості та розвитку досліджень поглибити співробітництво та обговорити можливості розвитку наукових навичок, співпраці між молодими вченими та їхніми командами. Окремими сесіями туру є вдосконалення науково-дослідних компетенцій учасників. У СумДУ учасники туру зустрілися із представниками системи забезпечення якості освіти, взаємодії з роботодавцями, розвитку інновацій та стартапів, факультету технічних систем та енергоефективних технологій і навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту ім. Олега Балацького.

Заходи відбуваються в рамках спільного проєкту Чеського університету природничих наук в Празі й СумДУ, СНАУ та БНАУ за фінансової підтримки Чеського агентства розвитку. Координатором проєкту з української сторони є Оксана Замора, доцент кафедри міжнародних економічних відносин навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС» Сумського державного університету.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]