Дата публікації:
18 грудня 2019
Кількість переглядів:
595
Поділитися:

На ютуб-каналі СумДУ вийшла серія відеороликів зі стипендіатами програми Fulbright Scholar Program: Маринич Тетяною, директоркою бібліотеки СумДУ, Тетяною Пімоненко, заступницею директора з міжнародної діяльності ННІ ФЕМ ім. Олега Балацького та Ганною Швіндіною, завідувачкою кафедри управління ННІ ФЕМ імені Олега Балацького. В інтерв'ю стипендіатки розповіли про своє стажування в університетах США, а також дослідницькі проєкти, над якими вони працювали.

Тетяна Маринич проходила стажування в Дюкському університеті (Північна Кароліна) в 2016-17 рр. Її дослідницький проєкт мав на меті вивчення економетричних методів і моделей, інформаційних технологій розробки сценаріїв реалізації фінансової політики держави в контексті забезпечення сталого розвитку країни та її регіонів.

Почути враження Тетяни Маринич на YouTube можна за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=GfF4O5TW99Y&t=

Тетяна Пімоненко, що стажувалася у державному університеті Сейлем (Массачусетс) у 2018-2019 рр., працювала над проєктом розвитку концепції українського ринку зелених облігацій (як одного із сучасних фінансових інструментів) на основі аналізу світового та американського досвіду.

Її інтерв’ю на YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=mV0Gt3xapwA&t=

Ганна Швіндіна пройшла стажувалася в університеті Пердью (Індіана) в 2018-19рр. Її проєкт був присвячений розробці зрозумілої та дієвої методології оцінки ефективності коопераційної, конкурентної та коопетиційної поведінки на індивідуальному рівні та в організації.

Переглянути інтерв’ю науковиці СумДУ на YouTube за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=j-r0HAOoSvk&t=

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]