Дата публікації:
29 грудня 2019
Кількість переглядів:
1258
Поділитися:

Успішний досвід Сумського державного університету щодо підвищення якості вищої освіти було презентовано 24 грудня на Форумі вищої освіти, ініційованому Міністерством освіти і науки України.

Ректор СумДУ Анатолій Васильєв, представляючи освітянській спільноті сучасні ІТ-рішення забезпечення діяльності інноваційного університету, відзначив: «Формулою успішності нашого університету є пріоритет інтернаціоналізації у всіх її складових зі спиранням на інноваційні технології. Це той локомотив, який відіграє рішучий вплив на якість освіти».

«Коли я побував в Сумському державному університеті (я багато чого знав до цього – мені розповідали, я сам слідкував, це був не перший мій візит), але коли я бачив те, що ректор СумДУ Анатолій Васильєв зараз буде презентувати, я думав, що хотів би реально так навчатися. Я би хотів реально мати такі умови, такий технічний супровід. Тому це той кейс, де при наявності вмотивованого викладача і вмотивованого студента все просто злітає, як ракета. Ще раз наголошую, що це все – Україна, і далеко не столиця», - Єгор Стадний, заступник міністра освіти і науки України під час Форуму вищої освіти.

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]