Дата публікації:
26 лютого 2020
Кількість переглядів:
1573
Поділитися:

Колектив вокальної студії СумДУ взяв участь у Всеукраїнському фестивалі професійного музичного мистецтва «Чарівний камертон» (проводиться за підтримки Міністерства культури України) та Міжнародному фестивалі мистецтв «Якщо кохаєш…», що відбулися у м.Дніпро.

У фестивалях взяло участь більше тисячі учасників із Дніпропетровської, Київської, Харківської, Запорізької та Сумської областей.

Студенти СумДУ виступали у вокальній номінації і вкотре підтвердили  високий рівень виконавської майстерності, про що свідчать дипломи лауреатів:

Марія Солодуха (ННІ БТ «УАБС») – І місце;

Олександра Бублій (факультет ЕлІТ) – І місце;

Дует у складі Михайло Ворфоломеєв (факультет ІФСК) та Михайло Мельник (ННІ права) – І місце; Лілія Бойко (факультет ТеСЕТ) – ІІ місце;

Студентський хор сучасної пісні – І місце. У його складі виступали: студенти факультету ЕлІТ (Марія Артеменко, Аліна Тімченко, Олександра Бублій), факультету ТеСЕТ (Еліза Бартош, Лілія Бойко), факультету ІФСК (Анна Науменко, Анастасія Юркова, Валентина Немеш, Михайло Ворфоломеєв), ННІ ФЕМ імені Олега Балацького (Олександр Скубко, Катерина Дарченко), ННІ права (Михайло Мельник).

Вітаємо наших талановитих студентів і бажаємо їм підкорити ще не один творчий Олімп!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]